Inget är omöjligt

Familjen sover och jag klipper och klipper, många kuddar blir det… Här finns sååå mycket fina tyger… Ulrik börjar oroa sig över att vi skall få svårt att få med oss av våra egna kläder, när alla tyger och diverse sömnadsarbeten är nedpackat… Han ser framför sig hur han är klädd i Afrikanska tyger från topp till tå inklusive kalsonger;-)
Men han borde ju veta att packning är en av mina starka sidor! JA vi får se, de kläder vi eventuellt inte får med oss på bekostnad av mina tyger, kommer garanterat till användning här nere i så fall. Och då kan jag lova att de kommer att leva länge! Vi har lärt oss två saker i detta land.  INGET får slängas . Allt går att återanvända på ett eller annat sätt… Samt att allt är inte lätt, men INGET är omöjligt!

//Paula

3 tankar på “Inget är omöjligt

  1. Nej inget är omöjligt som Strindberg också sagt ( en av mina käpphässtar): ” Den som försöker göra det omöjliga når högsta graden av det möjliga”.
    Ändå kan jag tycka att den roliga bilden får fantasin att springa
    iväg och fundera på om hur det skulle se ut om han välte med cykeln. Kan detta verkligen vara möjligt att cykla med så många ägg!?!?

  2. Pingback: Jag kommer sakna… | Alderblads Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s