Ok, vad handlar tid om egentligen???

Väcka liv i bloggen… Haha, ja så bra gick det! Men Jag kan berätta att vi haft fullt upp i Tanzania i snart tre år! Vi har arbetat med Habari Maalums barnprogramsproduktion för barn-TV här i Tanzania. Ta en titt på hmmkidztv.com! (Även den hemsidan behöver dock uppdateras…)

Men vad mycket kul vi arbetat med. Jag tänkte att jag kan ta och berätta lite i taget! Säsong 2 av Rafiki Gereji, Kompisgaraget! Maria Utbult har hjälpt oss att ta fram ett kreativt och roligt utbildningsmaterial för barnledare. Ett toppenbra material som kopplas ihop med barnprogrammen och sångerna som vi producerat för Rafiki Gereji, 55 lektioner adderas alltså till våra 52 tv-program och dryga 60 sånger! Dessutom spelar vi nu in lektionerna, så att de kan sändas på TV ihop med Rafiki Gereji.


Ett annat väldigt kul och inspirerande TV-program som vi lagt mycket krut på heter ”Pamela na Wanyama”, Pamela och djuren. Det programmet har tagit oss tillsammans med vårt härliga produktionsteam till Ngorongoro, Serengeti, Mwanza och Nairobi för att filma olika fantastiska djur!
Ulrik och jag har även filmat under vattnet på Zanzibar och jag reste till Uganda för att spela in med Pamela och gorillorna! Bästa jobbet säger jag!
Ytterligare tre programkoncept är inspelade och på G, Plaster House (reality dokumentär om barn på ett center där de får stöd före under och efter operationer av olika slag så som klumpfot, gomspalt och brännskador mm). Rafiki Camp, ett äventyrsläger för massajbarn som saknar en eller båda föräldrarna och får stöd till skolgång och fosterhem i massajbyn Monduli Juu genom MOP, Monduli Juu Orphans Project. Dem samarbetar vi med på flera olika sätt. Och så Kuruka Kichura (Den hoppande grodan som tar med ett nytt barn i varje avsnitt för att testa på och lära sig mer om olika yrken.)…Bilder säger mer än 1000 ord säger man ju så, håll tillgodo med lite bilder!!!

Hörs!
//Paula

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s