Vilken sommar!!!

Alltså, vilken sommar att komma hem till!
Vet knappt om man vågar säga att den varit helt underbar och alldeles fantastisk… efter alla bränder, torkan som förstör det för bönder osv, osv. Men ta då alla salta ljumma bad, lata dagar på solvarma klippor, fika nere på bryggan hos mamma och pappa, stillsamma paddlingar bland trollsländor och näckrosor i stugan och gemenskap med släkt och vänner som vi har saknat så mycket, det har ju bara varit helt oslagbart! Att våra huvud däremellan har varit väl gömda i flyttlådor och att man stått inne och grejat och grejat medan svetten lackat för att få till en ordning och ett flyt här hemma. Försöka få till ett hem som är funktionellt, det är lite tråkigare att prata om tycker jag!
Så låt mig istället berätta om överraskningsfesten Filippa vår äldsta dotter som annars läser till sjuksköterska i Jönköping, hade ordnat när vi klev in genom dörren till vårt hus med 39 väskor och så där lagom slitna efter resa och hemflytt efter tre år i Tanzania, tre år i en helt annan verklighet. Hon känner ju oss. Hon visste förstås att vi skulle älska det! Glädjetårar och massor, massor av kramar, massor av glada människor och dessutom en hel del möbler så som sängar, soffor och stolar en del porslin och lite av varje redan på plats! Därtill ett städat hus, lunchbuffé, ni fattar, trötta fick vi bli lite senare!

Nå ja, Alderblad film och form då…. Vad har jag tänkt att pyssla med nu?
Det blir en härlig blandning av ett fortsatt Tanzania engagemang med fortsatt barnprogramsproduktion tillsammans med teamet, lite turnerande till de kyrkor som varit med och bidragit till barnprogramsprojektet för att berätta och rapportera och inspirera, samt en lite försiktig önskan att göra färdigt de två dokumentärer som jag håller på med för egen del…  Nå ja, det visar sig!

Njut av den sommar vi har kvar, och gör er redo för höstmyset när det kommer!

Allt gott!

Paula

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s