Hur blev det så här mycket…

När vi flyttade hem från Tanzania tänkte jag att jag skulle skynda lite långsamt med att kicka igång jobb för min del. 4 barn som skulle in i svenska skolsystemet igen, hus att packa upp, ett par egna dokumentärprojekt att plocka upp ur malpåsen och dessutom hjälpa till med redigering av en av barnprogramsseriena i Tanzania. Samtidigt försöker jag bli vän med medicinerna eftersom jag numera inte har kvar min sköldkörtel… Inte superlätt att bli nöjd med inställningen… (livet med graves)

Planen har fungerat helt ok, förutom att dokumentärerna ligger kvar i malpåsen och barnprogrammen står still! Utan att fatta när det hände riktigt så är jag uppslukad av ”lite för mycket roliga jobb”! EU-valfilmer, pepparkaksfilmer, SVT nyheter Väst, SVT nyheter Jönköping, SVT nyheter Halland, utvärderingar i Tanzania med produktionsgänget och så Strandblomman! Just det ja, kommer att jobba som reseledare för gruppresor till Tanzania framöver också, mer om det snart. Bara roligheter, men jag kommer behöva hitta ett sätt att strukturera mig lite bättre… 😉 Ärligt talat, struktur kanske inte är min starkaste sida, men man kan väl alltid bli bättre!

Måste ju få berätta också att jag numera kan räkna mig som drönarpilot, det låter det va! Är väldigt glad för senaste inköpet, en drönare som i hopfällt format inte är större än en vanlig systemkamera, (Mavic 2 PRO.) Har varit ute på ett par premiereturer och är så impad!

Eva Wallin som är EU-kandidat för KD, beställde ett par filmer och den första som släpptes idag fick användning för drönarfilmerna!

Allt gott!

//Paula

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s